Happy one year anniversary! 🎈

Dutch? Scroll down!

I can’t believe it, but we are one year further! Wait, one year further? What? With what? It was very nerve-wracking, but exactly 365 days ago, I published my very first blog! And I remember exactly how it felt. I was so NERVOUS. There was so much going through my head. I’m very chaotic, I know that, but that day my emotions really went from left to right. They were ALL OVER THE PLACE! I am going to do this! But what will others think? Wait, should I do this? It was really exhausting… 

Despite my doubts, your reactions then were, and still are, heart-warming! I am so very grateful for that! I remember expressing my doubts when my blog turned 6 months old (is that correct English). In those six months, I often thought about quitting my blog. To stop writing. And then there you guys were. “Sanne, what you do is very special. You are so open and honest about your ADHD and everything that comes with it. What you do is so desperately needed!” From that moment on, I never doubted writing and my blog again. Thank you! ❤️ Together we are now 365 days and 35 blogs further! I know, it sounds cheesy, but then again, I’m also a bit cheesy (sorry, not sorry).

What’s next?

Club Next, that’s next. See what I did there. Yes, sorry! I think I’m really funny sometimes. Okay, I’m wandering off again. So, it’s been a year, and my blog and I have had some great opportunities, including Club Next. Who? What? What am I going to do? Club Next represents the voice of young people and young adults. And together with 9 others, I belong to the core group of Club Next. Sometimes I still don’t believe it. Nervous? Yes, definitely! But it is really cool! Each of us has his or her own subject. My subject is, of course, ADHD. Together we will bring these subjects to the attention of young people and young adults because that is badly needed. We are going to do very cool and amazing things; you will see! 😌

2021 is MY year!

Despite sleeping poorly lately, having lots of doubts and losing my motivation, 2021 is MY year. Things are indeed a little off, my motivation is nowhere to be found, but we’ll get there. I’m still on a mission! Only I’m doing everything at a different pace right now!

Oh, and to celebrate the first anniversary of my blog, my 3 most read blogs of the past year!

🤩 💋

Do you want to leave a comment, but don’t want to leave your name or email address? No problem, you can, just fill in the comment section and click post comment. Oh, and don’t forget to follow me!


We zijn gewoon één jaar verder! Wacht, één jaar verder? Wat? Waarmee? Het was ontzettend spannend, maar precies 365 dagen geleden publiceerde ik mijn allereerste blog! En ik weet nog precies hoe dat voelde. Wat was ik ZENUWACHTIG. Er ging ook zoveel door me heen. Over het algemeen ben ik al zéér chaotisch, maar die dag schoten mijn emoties echt van links naar recht en van beneden weer terug naar boven. Ik ga dit doen! Maar wat zullen anderen denken? Wacht, moet ik dit wel doen? Het was echt slopend…

Ondanks mijn twijfels waren jullie reacties toen, en nu nog steeds, hartverwarmend! Ik ben jullie daar zo ontzettend dankbaar voor! Ik weet nog dat ik mijn twijfels heb geuit toen mijn blog 6 maanden bestond. In die 6 maanden heb ik er vaak aan gedacht om te stoppen met mijn blog. Om te stoppen met schrijven. En toen waren jullie daar. “Sanne, wat jij doet, is héél bijzonder. Je bent zo open en eerlijk over jouw ADHD en alles wat daarbij komt kijken. Wat jij doet, is zo ontzettend hard nodig!” Vanaf dat moment heb ik nooit meer getwijfeld. Thank you! ❤️ Samen zijn we inmiddels 365 dagen en 35 blogs verder! Ik weet het, het klinkt lekker cheesy, maar daarentegen ben ik ook wel een beetje cheesy (sorry not sorry).

What’s next?

Club Next, that’s next. See what I did there. Ja, sorry! Ik vind mezelf echt ontzettend grappig af en toe. Oké, ik dwaal WEER eens af. We zijn dus een jaar verder en mijn blog en ik hebben hele mooie kansen gekregen, waaronder Club Next. Wie? Wat? Wat ga ik doen? Club Next vertegenwoordigt de stem van jongeren en jongvolwassenen. En samen met 9 anderen behoor ik tot de kerngroep van Club Next. Soms geloof ik het nog steeds niet. Zenuwachtig? Ja zeker! Maar het is echt onwijs gaaf! Ieder van ons heeft zijn of haar eigen onderwerp. Mijn onderwerp is, ofcourse, ADHD. Samen brengen we deze onderwerpen onder de aandacht bij jongeren en jongvolwassenen, want dat is hard nodig. We gaan hele leuke dingen doen, maar dat zal je vanzelf wel zien! 😌

2021 is MIJN jaar!

Ondanks dat ik de laatste tijd slecht slaap, veel twijfels heb en mijn motivatie kwijt ben, is 2021 MIJN jaar. Het gaat inderdaad even wat minder, mijn motivatie is ver te zoeken, maar we komen er wel. I’m still on a mission! Alleen doe ik nu alles eventjes op een ander tempo!

Oh en om de verjaardag (soort van dan) van mijn blog te vieren, mijn 3 meest gelezen blogs van het afgelopen jaar!

🤩 💋

Wil je een reactie achterlaten, maar niet je naam of e-mailadres achterlaten? Geen probleem, dat kan ook, vul alleen de reactie in en klik op reactie plaatsen. Oh, en vergeet me niet te volgen!

Eén reactie op “Happy one year anniversary! 🎈”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: