Zoveel ideeën

“Ik dacht afgelopen maandagavond even rustig op de bank te gaan zitten, kreeg ik een idee die ik toch wel wilde opschrijven en plotseling was ik 25 minuten en 3 kantjes verder.”

Inderdaad, ik dacht een avond voor mezelf te hebben, waarbij ik even goed mijn hoofd leeg kon maken. Wat denk je, mijn gedachten en ideeën gingen werkelijk iedere kant op (AD(H)D in de puurste vorm zou je kunnen zeggen). Het was echt te bizar voor woorden. Op de bank schoot me iets te binnen over impulsiviteit en dat wilde ik opschrijven, voor ik het wist had ik binnen 20 á 30 minuten drie kantjes volgeschreven met ideeën voor mijn blog. Impulsiviteit, daar wilde ik iets mee, nou hierboven heb je meteen een perfect een voorbeeld.

Ik wist ook niet waar het vandaan kwam en ik begreep er ook helemaal niks van, maar ik heb het gewoon laten gebeuren. Of het daarna nog te begrijpen was, was natuurlijk een ander verhaal, maar hoe meer je schrijft, hoe beter! Het is nu aan mij om er een lopend verhaal van te maken of in ieder geval proberen er een lopend verhaal van te maken. Structuur vinden in al deze woorden, onderwerpen en halve zinnen zou al fijn zijn.

De afgelopen 3 weken hadden redelijk wat structuur en hebben in het teken gestaan van mijn verhaal. Waarom ik ben begonnen met mijn blog over AD(H)D, hoe ik mijn onderzoek en diagnose heb ervaren, wat AD(H)D nu precies is en wat absoluut niet. Vanaf dit punt zal ik meer delen over de verschillende aspecten van AD(H)D. Waar lopen we als AD(H)D’ers tegenaan?

Vandaag een kijk in mijn gedachten, die afgelopen maandag all over the place waren. Vanaf volgende week op zoek naar structuur. Wat wil ik vertellen, maar ook wat jullie willen lezen en weten. Vertel het me, samen laten we zien dat AD(H)D eigenlijk heel mooi is!

Wil je een reactie achterlaten, maar niet je naam of e-mailadres achterlaten? Geen probleem, dat kan ook, vul alleen de reactie in en klik op reactie plaatsen.

Eén reactie op “Zoveel ideeën”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: